Forum Królestwa Niebieskiego
ehh Kalus do 1 wrzesnia to jest jeszcze kupa czasu, a tam z tymi egzaminami to przesadzasz wkoncu nie bedziesz sie uczył do nich przez pare miesięcy.... ja to dzien przed sie bede uczył i sie wykuje wszystkieg to ze spadłes w rankigo to norma nie cały czas idziesz do góry ale i czasem w duł sie spada... Przemysl to naspokojnie jeszcze raz
Król
Jutro wieczorkiem biorę urlopik kilkudniowy (niestety nie wiem na jak długo). Sojusz zostawiam pod opiekę i władanie Księciu Ramzesowi!
. Ewentualny kontakt ze mną będzie na GG, a w ostateczności na telefon kom. Miejcie się dobrze!
ale telu.kom nikt nie ma hehe
Ty również się tam dobrze trzymaj jak Cię nie będzie, i wracaj jak najszybciej i jak będziesz mógł, myślę, że Kalus da sobie z nami radę...
Ostatnio edytowany przez Ana xp (2008-03-18 23:23:41)
Ana xp napisał:
ale telu.kom nikt nie ma hehe
Ty również się tam dobrze trzymaj jak Cię nie będzie, i wracaj jak najszybciej i jak będziesz mógł, myślę, że Kalus da sobie z nami radę...
ha ja mam:D
Dołanczam się do Any:)
Król
We wtorek wieczorem kończy się moje aktywne granie, a zacznie mniej aktywne. Jest to spowodowane tym, że znowu zaczynam pracę na lotnisku.
Musze przejść na urlop dlatego ze teraz to nie mam czym grac na tym des bo cały czas jestem frmiony i nie mam surowców... zamiast isc do góry w rankingu to ja idę w dół wiec idę na urlop góra 7 dni a przechodze natychmiast od napisania tego postu. Pozdro
Król
W takim razie życzę powodzenia na egzaminie i normalnie jak najlepszych ocen! Czekamy na Twój powrót!
Król
W takim razie miłej, lekkiej i przyjemnej pracy oraz dużo kasiory z tej pracy! 3-maj się!
Witam
ja już pisałem na stronie HW z powodu zmiany pracy nie będę miał dostępu do netu przez jakiś tydzień. proszę o wyrozumiałość.
W grze włączam status "urlop"